Eşti aici

Obiective turistice

HOTEL DENIS * * *

www.hoteldenis.com

Hotelul dispune de 23 de camere, camere single, duble precum si apartamente spatioase (4 single, 16 duble si 3 apartamente). Dotarea este deosebita si cu mult bun gust; toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon, minibar etc. Fiecare colt este amenajat in cel mai mic detaliu fiind decorat cu minutiozitate. Confortul de trei stele se imbina cu rafinamentul si bunul gust. Se poate spune fara exagerare ca este un complex care poate satisface pana si cele mai rafinate gusturi sau dorinte. Atmosfera este originala si calduroasa caracteristica fiind ospitalitatea romaneasca. Pe langa camerele descrise complexul mai dispune de un restaurant (2 sali alaturate), un bar, o sala de conferinte si alte facilitati.

HOTEL COMPLEX DENIS va ofera o ambianta placuta, servicii de calitate, servire ireprosabila, cazare in cele mai bune conditii, priveliste si ambient cu totul deosebite, servicii si facilitati de inalta tinuta, cum ar fi: nunti, banchete, receptii, seri tematice, mese festive, cine festive, conferinte. Toate sunt garantia unui sejur, a unei seri sau a unui concediu deosebit. Satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor nostri sunt cartea de vizita a noastra si a personalului care va sta la dispozitie pentru a va face cunoscuta ospitalitatea specifica zonei. in prim plan sunt oaspetii nostri care vor ramane cu o amintire placuta pe care vor dori sa o repete.

PENSIUNEA DRACULA

www.dracul.ro


Aşezat pe cursul Târnavei mari,într-un minunat decor natural, în apropierea localităţii Daneş, la doar câţiva km de legendara cetate a Sighişoarei, pensiunea oferă servicii de cazare, servirea mesei, precum şi posibilitatea petrecerii într-un mod plăcut a timpului la piscina cu bar, posibilitatea de a călări sau de a lua lecţii de călărie la manejul pensiunii.

 

HANUL DRACULA

La 3,5 km de pensiunea Dracula, hanul Dracula vă poate oferi momente inedite de linişte şi recreere. Puteţi pescui în lacurile de lângă han, sau să vă bucuraţi de clipele minunate petrecute în sânul naturii, alături de o sumedenie de animale sălbatice şi domestice, ce le veţi găsi cu plăcere într-o mică grădină zoologică. Condiţiile sunt excelente, deci confortul nu vă va lipsi, şi asta într-un minunat cadru natural.

© 2013 Primaria Danes